Ook voor een drive in show kunt u bij ons terecht. Musicsession maakt gebruik van enkele sets, variërend in grootte. Een uitgebreide muziekcollectie staat ons ter beschikking. De muziek collectie is up to date en zeer gevarieerd en wordt regelmatig aangevuld met de hits van nu.

De volgende opties zijn leverbaar:

Compact Musicsession
Deze drive in show bestaat uit een compacte geluidsset, met twee Martin SCX500 effectverlichting scans. Voor evenementen op kleine schaal is dit een perfecte drive in show.

Large Musicsession
Naast een geluidsset wordt gebruik gemaakt van enkele lichtspots die op statief geplaatst zorgen voor de juiste sfeerverlichting.

XL Musicsession
Deze set bestaat uit o.a: lichtbrug met 8 spots, 2 x laser, 2 x Martin SCX500 scans, spiegelbollen, rookmachine, blacklight, stroboscoop. Daarnaast is het mogelijk om deze drive in show uit te breiden met aanvullende effectverlichting, of een verlichte dansvloer.

Voorbeelden van de verschillende sets kunt u vinden in het fotoalbum.

Voor al bovenstaande opties geldt dat aanpassingen/uitbreiding in overleg uiteraard mogelijk zijn. Wij maken graag voor u een geheel vrijblijvende maatwerkofferte. Deze kunt u aanvragen via het contactformulier.